Visitem el centre de dades Interxion

Aquesta setmana hem viatjat a Madrid per conéixer de prop el lloc al que tots els dies ens connectem nosaltres i tots els nostres clients però que desconeixem físicament: el centre de dades Interxion

Es un espai amb unes estrictes mesures de seguretat, ja que allotja els servidors d'empreses tan importants com Facebook i Google Espanya o Telefònica entre d'altres. Aquests espais proporcionen potència i refrigeració per als servidors amb la màxima garantia i uns nivells de prestacions superiors als estandards de mercat. Però al mateix temps disposen de mesures d'eficiència energètica per mantindre un equilibri entre sostenibilitat i rendibilitat.

Comptar amb un hosting espanyol és cada vegada més important, sobretot si es vol cumplir amb l'actual llei de protecció de dades. A més, el cercador Google té en compte la geolocalització dels servidors a l'hora de posicionar un lloc web en un país o en un altre. Per tant, tindre els servidors en l'estat espanyol beneficia en molts aspectes a les empreses allotjades, benefici que Alesc Comunicació proporciona dia a dia als seus clients.