• Un món inmens des d'un indret menut

    Un món inmens
    des d'un indret menut

  • 1

Alesc Comunicació, qui som


Som una agència de publicitat amb àmplia experiència en disseny gràfic, imatge corporativa, creació multimèdia i disseny web.

Apostem pel treball personalitzat, fet a mida, tenint en compte les particularitats de cada client i cada projecte, 
mirant de trobar quines són les seues necessitats comunicatives, és el que ens agrada fer i gaudim fent-ho. 

Filosofia

Alesc Comunicació naix arran de la idea de traslladar la nostra activitat de Barcelona a Bocairent. Un dissenyador gràfic i una periodista, involucrats des dels inicis d’internet amb el món de les noves tecnologies, decidim fer maletes i abandonar una ciutat efervescent per traslladar-nos a Bocairent, un xicotet poble de l’interior de València, enganxat a un massís verd i ple de vida, la Mariola.

Ja han passat més de 10 anys, des que vam arribar amb els ordinadors i continuàrem amb la feina que uns dies abans havíem interromput. Al començament, els clients de Barcelona se’n vingueren amb nosaltres però amb el pas dels anys la feina ens ha vingut de més aprop, de Bocairent, Ontinyent i tota la Vall d’Albaida, Alcoi i, en general, de l'àrea de València i Alacant.

Amb els avenços i millora de les connexions d’internet, l’aldea global es fa cada vegada més accessible i qualsevol novetat pot arribar a aquest poble entre muntanyes, quasi al mateix temps que al cor de les grans ciutats, però amb l’avantatge de gaudir d’una generosa qualitat de vida.

Amb la barreja de tots aquests ingredients, Alesc Comunicació dóna un servei personalitzat a clients molt diversos: empreses de construcció, de carpinteria metàl·lica, d’alimentació, de turisme rural, de restauració, de mobles, de tèxtil, celler de vins, agència de viatges, centres mèdics, ajuntaments, mancomunitat, universitat i tot tipus d’associacions ben diverses, ja que l’associacionisme és una peça fonamental en la vida i el funcionament d’aquesta terra.

Qui som

esteve castello sEsteve Castelló Bernal, dissenyador gràfic i pioner en la realització de projectes multimèdia. Abans de ser independent, va treballar per a diverses agències de publicitat de Barcelona, com l’Estudi Jordi Rozas, Drac Píxel o Yellow Studio. També ha exercit com a docent a diferents centres de Catalunya, impartint matèries relacionades amb el disseny. 

alicia tudela sAlícia Tudela Rojas, periodista en diferents mitjans de comunicació a Barcelona com Dossier Econòmic de Catalunya i VilaWeb. Paral·lelament, la curiositat personal l’ha duta a formar-se en tot allò relacionat amb el disseny web i les diferents tecnologies de presentació audiovisual i, més recentment, en el món dels blogs i les xarxes socials.

Encara que l’ànima màter d’Alesc Comunicació som dues persones, el nostre equip de treball i de col·laboradors va molt més enllà, i forma part del nostre patrimoni més valuós, el dels bons professionals: fotògrafs, il·lustradors, impressors, retolistes, traductors i correctors, programadors,...