Privacitat

Política de privacitat i protecció de dades

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, mitjançant l’emplenament dels formularis d’aquesta web, les seues dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat, titularitat d’Esteve Castelló Bernal amb l’única finalitat de poder gestionar la seua sol·licitud.

Esteve Castelló Bernal es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana als formularis llevat els camps que apareguen com obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tindre com a conseqüència que no es puga atendre la seua sol·licitud.

Així mateix, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades de caràcter personal mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per correu postal a C/. Mestre Serrano, 2 - 46880 Bocairent (València).