En ALESC continuem treballant

Primer de tot, esperem que tu i els teus éssers estimats estiguen bé. El nostre pensament va per a totes les persones afectades per aquesta circumstància sense precedents. 

Davant d'aquesta situació d'emergència sanitària originada pel COVID-19 l'informem que continuem treballant, encara que amb restriccions d’horari en l’atenció al client; pels matins i de manera telefònica, videoconferència o per correu electrònic.

No creguem que siga un gran trasbals ja que amb la majoria de clients la comunicació ja la fèiem via telemàtica.

Sigam responsables, per nosaltres i per tots. Tot anirà bé i aviat tornarem a la normalitat.

El Programa de Festes de Moros i Cristians, premiat

El programa de festes de Moros i Cristians de Bocairent ha rebut per segon any consecutiu (2017 i 2018) el primer premi per l’ús del valencià, que atorga la Conselleria d’Educació a aquest tipus de publicacions.
El premi està dotat en 4.000€ i reconeix l’ús i promoció del valencià a la festa. La confecció i edició del programa és una feina laboriosa que, cada any, des d’ALESC ens agafem amb il·lusió i ganes de superació, i ja en van 14.

La comissió de la Junta de Festes és l’encarregada de la recopil·lació i coordinació dels continguts, una tasca ingent, ja que el programa consta de 400 pàgines, i que comença ja al mes de juny i acaba just abans de Nadal. Des d’aci volem agrair la seua bona disposició en tot moment, i la gran quantitat d’hores dedicades de manera desinteressada.

La correcció de textos és també una tasca a la qual donem gran importància, i per a la que sempre hem buscat professionals de la llengua.

El programa de Bocairent, que és una publicació centenària, s’ha convertit en un referent per a altres pobles que celebren festes de Moros i Cristians. Ara amb més motiu, després d’aquest merescut premi.

Enhorabona a tots i totes els que heu fet possible aquest gran treball!

Ja està en marxa la web d'AFAB

web-afabLa web d’AFAB (Associació de Familiars de persones amb Alzheimer de Bocairent) va començar a funcionar al mes de març. Ha estat un projecte molt atractiu tant per la temàtica com per les persones que l’han fet possible.

La web ofereix informació institucional sobre l’associació i quines persones la formen. A més, disposa d’un apartat de transparència, amb informes econòmics i d’activitats, que era un requisit obligatori al ser una associació declarada “d’utilitat pública”.

A l’apartat “Alzheimer” s’ha recollit informació sobre la malaltia i els símptomes per a detectar-la i diagnosticar-la. A “Programes i Serveis” hi ha una explicació detallada de cadascún dels programes que ofereix l’AFAB: centre de dia, taller de memòria, ajuda a domicili, valoració neuropsicològica i assessorament familiar. L’actualitat de l’associació, així com algunes novetats al voltant de l’Alzheimer, les podeu trobar a la secció “Notícies”. I per a qui estiga interessada a col·laborar disposa d’un formulari per a fer-se soci/a i un altre per a fer voluntariat; tota col·laboració és benvinguda!.

www.afabocairent.org

Wifibityes estrena una divertida retolació de vehicles

furgo-wifibityes

L’empresa de fibra òptica Wifibytes acaba d’estrenar una cridanera retolació per a una de les seues furgonetes. Dissenyada per Alesc Comunicació i retolada per Teu-rotul ja podeu veure aquest vehicle per les poblacions del voltant que, de ben segur no passarà inadvertit.

Més articles...

  1. Entra en vigor el nou RGPD