Es presenta el DVD "Bocairent, la pedra viva"

Bocairent presenta un DVD turístic com a nou element de promoció.

La diferenciació i la potenciació de la informació als visitants marquen l'estratègia del municipi.

El 28 de febrer a les 20.00 h, la regidoria de turisme va presenta a la Sala "Joan de Joanes" el DVD "Bocairent, la pedra viva", la nova eina de promoció del municipi que es va donar a conèixer en la passada edició de FITUR amb una molt ben rebuda entre touroperadors i professionals del sector. L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde Josep Vicent Ferre que farà una explicació dels objectius perseguits i de l'autor del mateix, Esteve Castelló.

El títol vol fer referència a la importància que ha tingut sempre la roca en el desenvolupament de la localitat i en la configuració de la seua fisonomia. Així, molts dels seus principals monuments estan excavats totalment o parcial com la plaça de bous, les Covetes dels Moros o el monestir rupestre; però també existeixen nombroses coves subterrànies o d'altres baix les cases del conjunt historicoartístic que és el barri medieval.
El DVD compta amb tres idiomes, valencià, castellà i anglès; i ha estat dividit en cinc capítols. El primer fa d'introducció; el segon abasteix el "patrimoni monumental" mentre que el tercer se centra en la "natura i turisme actiu". Els darrers dos apartats recullen les "festes i gastronomia" i l'"oferta cultural i d'allotjament".

Noèlia Vañó, regidora de turisme, manté que la finalitat d'aquest projecte és "donar la màxima difusió possible al nostre poble"; per això, s'ha elaborat aquest recurs "indispensable per promocionar Bocairent" de forma que "aproximem al visitant els nostres principals atractius d'una forma còmoda i àgil". A més, aquest pas s'emmarca en una estratègia global "de diferenciació turística" al mateix temps "que ens situem al capdavant en la millora de la informació oferta als visitants"; un treball que ja va donar els seus fruïts el passat mes amb l'obtenció de la "Q" de qualitat.

Notícia extreta de Portal de Xàtiva. 28 de febrer

 

DVDBoc P2280101

DVDBoc P2280098