L'IEVA presenta en format digital i interactiu tots els treballs del III Congrés

L' Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida, presentarà les Actes del III Congrés d'estudis de la Vall d'Albaida, el pròxim dissabte, 29 de gener de 2011, a les 12.30 h, al saló d'actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, al carrer de Sant Francesc, 8, planta baixa, d'Ontinyent.
La presentació de les actes anirà a càrrec del secretari del III Congrés, Joan Josep Albinyana i de l'historiador i arxiver d'Ontinyent, Vicent Terol a més del catedràtic de Filologia i membre de l'AVL, Emili Casanova.

Les Actes realitzades en format DVD-ROM per ALESC comunicació, inclouen les 56 comunicacions,les 10 ponències i les 4 taules redones, i també el programa dels dies 12, 13 i 14 de març de 2010, els llistat del integrants dels comitès d'honor, científic i organitzador, informació sobre les activitats paral·leles al III Congrés, una secció d'hemeroteca. Aquest format a més possibilita una nova secció multimèdia amb àudios, fotos i vídeos. Per a les cobertes s'ha optat per una enquadernació especial en tapa dura que fa possible guardar les actes a la prestatgeria junt a la resta de llibres.

III congres ieva