Ja està en marxa la web d'AFAB

web-afabLa web d’AFAB (Associació de Familiars de persones amb Alzheimer de Bocairent) va començar a funcionar al mes de març. Ha estat un projecte molt atractiu tant per la temàtica com per les persones que l’han fet possible.

La web ofereix informació institucional sobre l’associació i quines persones la formen. A més, disposa d’un apartat de transparència, amb informes econòmics i d’activitats, que era un requisit obligatori al ser una associació declarada “d’utilitat pública”.

A l’apartat “Alzheimer” s’ha recollit informació sobre la malaltia i els símptomes per a detectar-la i diagnosticar-la. A “Programes i Serveis” hi ha una explicació detallada de cadascún dels programes que ofereix l’AFAB: centre de dia, taller de memòria, ajuda a domicili, valoració neuropsicològica i assessorament familiar. L’actualitat de l’associació, així com algunes novetats al voltant de l’Alzheimer, les podeu trobar a la secció “Notícies”. I per a qui estiga interessada a col·laborar disposa d’un formulari per a fer-se soci/a i un altre per a fer voluntariat; tota col·laboració és benvinguda!.

www.afabocairent.org