El Programa de Festes de Moros i Cristians, premiat

El programa de festes de Moros i Cristians de Bocairent ha rebut per segon any consecutiu (2017 i 2018) el primer premi per l’ús del valencià, que atorga la Conselleria d’Educació a aquest tipus de publicacions.
El premi està dotat en 4.000€ i reconeix l’ús i promoció del valencià a la festa. La confecció i edició del programa és una feina laboriosa que, cada any, des d’ALESC ens agafem amb il·lusió i ganes de superació, i ja en van 14.

La comissió de la Junta de Festes és l’encarregada de la recopil·lació i coordinació dels continguts, una tasca ingent, ja que el programa consta de 400 pàgines, i que comença ja al mes de juny i acaba just abans de Nadal. Des d’aci volem agrair la seua bona disposició en tot moment, i la gran quantitat d’hores dedicades de manera desinteressada.

La correcció de textos és també una tasca a la qual donem gran importància, i per a la que sempre hem buscat professionals de la llengua.

El programa de Bocairent, que és una publicació centenària, s’ha convertit en un referent per a altres pobles que celebren festes de Moros i Cristians. Ara amb més motiu, després d’aquest merescut premi.

Enhorabona a tots i totes els que heu fet possible aquest gran treball!